dimarts, 14 de juny del 2016

CARLES CASTELLNOU I GEMMA ARAGALL
                         ( Avui, va en pla de conya)
Ja he dit moltes vegades el poc que em sento identificat amb TV3, altrament dita “LA NOSTRA”, degut a que crec que així com una cadena privada pot fer moltes barbaritats ja que no la paguem els ciutadans amb els nostres impostos, TV3 en ser una cadena publica, no deuria ser tan esbiaixada, negativa i alarmista. De bon tros dona les noticies més realment interessants, sinó que busca els cassos més desagradables i “Cutres” per a fer-se la interessant, o així ho deuen creure els milers i milers d’ endollats que te en plantilla, i que faria  feredat saber el que ens costen.
Doncs, bé; avui, haig de trencar una llança en favor de la directiva, i reconèixer humilment que han fet un gest significatiu, per a calibrar la situació. M’explico:
Tothom, coneix el corresponsal a Madrid de la Nostra el senyor Castellnou, i segur que al llarg del anys han pogut notar que és un home que no dissimula la seva tendència a la dreta cosa que fa evident de la manera que esbiaixa els llavis doblant el morro, cap aquest costat. ( Últimament, en portar barba, ho dissimula una mica). Doncs bé, Ara fa poc, han afegit una altra periodista (Eramos pocos i pario la abuela) la anomenada Gemma Aragall, que dobla el morro de manera violenta cap a l’esquerra, i com que no porta barba se li nota al primer cop d’ull. En vista d’aquesta temptativa d’equilibri, no puc menys que dir: Visca  la NOSTRA!   Narsuri.blogspot.com.es


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada