diumenge, 31 d’agost del 2014

PENSAMENTS TRISTOS
Encara que cada un d ‘aquests pensaments donaria per escriure un llibre,penso que val la pena deixar-los apuntats per si algú vol pensar una mica.
Convergència i unió, R.I.P
Amb vertader sentiment del meu cor, i veient aquests tristos canvis, pressento que la davallada serà important.   Aquest Santi Vila, un esdevingut d’última hora d’aquells que ara estan tant de moda, cada vegada que parla i pontifica fa més mal al seu partit que una pedregada. Quina influència deu tenir un subjecte axis perquè pugui tenir un càrrec que li va deu canes gran?
Ja he dit en anteriors escrits, que una altra malaltia larvada dins la coalició, és el noi de Sant Quirze, l’Espadaler, duna capacitat tant limitada, el qual ascendeix com l’escumera, i ja l’han posat en lloc d’en Duran, que era -ho a estat sempre- dolent pel partit, però que ell, i per a ell, tenia les idees molt clares pel seu propi profit. Aquest l’Espaler, que com ja he dit té quinze o vint paraules boniques estudiades, i que va  intercalant en els ses insulsos discursos per mostrar la seva gran saviesa, serà una altra rèmora pel futur més immediat.
Planyo de tot cor als que com en Mas, l’Homs, i molts d’altres sembla que treballen de bona fe per una idea compartida per s molts catalans, i planyo també a tants pioners de Convergència  de pobles i ciutats             que  tant van lluitar per portar a terme aquest ideal, ara totalment en perill. M’imagino la afrosa del morro tort de PP, o el nadó despulladet de Ciutadans com deuen fruir en veure un partit fent-se l’Harakiri.
Quan era jove, la meva mare comprava un calendari que preveia amb molt poc encert, els esdeveniment s meteorològics que tenien de succeir el proper any, que com és lògic gaire bé mai encertava. Segur que convençuts del seu poc èxit, els editors de “Fray Ramon hermitaño de los Pirineos” al darrer paràgraf, posaven:
DÉU SOBRE TOT. Doncs, això.
narsuri.blogspot.com.es


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada