dimecres, 23 de juliol del 2014

QUE INTEL·LIGENTS QUE SOM ELS CATALANS! (Volia dir que putes que som, però fa mal efecte)
Això ve a compte de que els senyor “Gonsales”, sense baixar de l’autobús, s’acaba d’engolir la Caixa de Catalunya per 1.200.000 milions.
Em pregunto que deu pensar l’únic, gran  i excels pianista senyor Narcís Serra català de pro, i un dels més eximis responsables d’aquest Catacrac? Clar que les males llengües diuen que abans d’anar a tocar la Tocatta i Fuga, -sobre tot la fuga- en companyia den Todó i altres, es va arreglar molt bé els sou. Que deuen pensar també els seus companys (i companyes tractant-se de socialistes) sobre tot els també grans Boyer i “Borrel” que en els seu dia van arreglar el país foten als pobres per ajudar els rics? Recordo  això, perquè en Solchaga va dir que fer-se ric mai havia estat tant fàcil, si eren de la seva colla, i jo i molts altres vam pagar la festa.
Ara, també he pensat amb el bisbe Aguilar fundador de la Caixa de Manlleu, en veure que el senyor Gonsales també se la va  engolir. He recordat també el director general de la Caixa de Manlleu dels anys vuitanta que encara és viu, home cent per cent honest, i recte. Que deu pensar dels seus successors que també es van arreglar el sou per no tenir de passar penes en la seva velledat, ell que ho mirava tot al cèntim? Ai Martí; com canvien les coses he?
Això, vol dir que mentre que el banquers espanyols fan “Caixa” del nostre futur, els politics catalans de tots els pelatges es van intentant destrossar entre ells. Només cal mirar o recordar els morros de la Camatxo, els cos deliciós i despulladet den Rivera que sembla un nen de casa bona criat amb coto fluix;  la cara sensible i amorosa den Cañas, i un gran etc,etc. No oblidem els estrangers que  també tiren de la mamella catalana però    que se senten tant mal tractats pels autòctons.  El més trist, es que si hi ha alguns dels partits casolans que a nivell municipal volen defensar les garrofes dels d’aquí, són tractats de racistes i xenòfobs. Clar, que eixís anem. Si el comunisme no em fes tanta por i fàstic, n’hi  hauria per votar al de la cueta ara que està tan de moda.
Un dia explicaré les meves experiències com a estranger.
narsuri.blogspot.com.es



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada