diumenge, 20 de juliol del 2014

EL PUNY ENLAIRE
Veient per TV la junta de proclamació del PSC, com l’inefable Iceta i els seus companys, (i companyes, ep! Que els socialistes ho tenen clar això de distingir els gèneres) cantaven ardentment amb el puny enlaire, m’ha fet venir un sentiment entre de tristesa i tendresa.
Un, es preguntaria que hi amaguen dintre el puny tan fortament clos? 
No hi entenc gaire, però he sentit dir que aquest gest de sentit comunista, el van crear per lluitar contra el salut fascista de la mà oberta enlaire. Si és eixís, és una altra badada dels comunistes, ja que deixant a part que el gest de puny clos en si mateix ja és lleig, no podem oblidar que dos mil anys enrere, els romans ja el feien el salut de la ma oberta. Per altra banda, la ma oberta indica germanor i generositat, el puny tancat, sols pot indicar odi o rancor. No sé,  penso que els Iceta boys, s’ho ho haurien de fer mirar en ple segle XXI.
Per cert, no puc deixar d’esmentar que veure aquell Iceta untat i regalimós, amb aquells crits de posseït, si que em va fer pensar amb un emperador romà. Només li faltava la corona de llorer. Es  veu que ni en Rós, ni la Parlon i van atinar. Llàstima...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada