dimecres, 9 de juliol del 2014

EL GRUP DEL GRANDE DE ESPAÑA

Haig de reconèixer que si jo en lloc de ser un home molt del pilot, hagués nanscut dona, i una mica bonica, molt segur que hauria tingut grans  possibilitats de convertir-me en "dona pública", degut a la meva facilitat de dir que si, davant la insistència dels meus interlocutors. Dic això, perquè quan fa uns mesos, es va acabar la meva suscripció  al diari del Compte, i ja habia decidit plegar, degut al caire cada vegada més sectari  del mateix.Malauradament,  els precs d'un amic, em varen tornar a convencer, i un any  més, hi estic lligat. Tot això, ve a compte perquè cada dia  en obrir l'esmentat diari, puc constatar que una bona part de la publicitat rncabida en el mateis, que no es poca, va encaminada a parlar de les virtuts dels integrants del grup. Especial atenció, Va dedicada al "Pare etern" de la comunicació, o sia al excels i meravellos Cuni, Al que segueix el no menys mervellós Basté, que amb aquella cara de il·luminat, el podem trobar amb publicitat pagada en la majoria de mitjans de diaris electronics. Aquest prohom, ha prosperat tant, que ja no en té prou de criticar i maleïr a tot quisqui en la seva emissora, que encara te temps de castrigar-nos amb una plana sencera cada setmana al mentat diari.
Ja he dit infinitat de vegades que soc temerós de mostrar la meva figura que considero prou vulgar. Però el que es seugur, que si jo tingués la aparènça del gran Basté, em costaria molt de prodiga-me tant. Amb aquella cara d'obnubilat, i les dentetes d'esquirolet i mirada perduda, fot una fila que n'hi ha per sucar-hi pa.
No parlem ja de la majoria d'altres integrans de l'equip del comte que també surten profusament al diari dia si dia també. Encara que aquí hauria de fer la salvetat d'en Clapés, i algun altre que són realment bons i honestos.
Altra que tanbé n'hi ha per sucar-hi pa, es aquell albí dels dissabtes i diumenges al matí, ( Jordi Margarit) que diu tantes borriqueries i obvietats, que la primera reacció, es la de tancar la radio, cosa que evident-ment faig.
L'altre realment fastigós, es l'Oscar Dalmau, mal parlat, mal educat, i enamorat d'ell mateix,  que a sobre es multiempleat, i pot posar merda en diferesnts mitjans, sobre tot a  TV 3, on te el porno programa de Català, on deixa sortir elos seus instints més deplorables.
Bé, com a resum, podria dir que el negoci no deu anar tant bé,quan han de fer tanta propaganda no sols en els seus mitjans sinó en tants altres aliens. Clar, que segons diuen les males llengues, la Generalitat de Catalunya, els subvenciona llargament sense donar-se compte que aquesta cadena amb tots els seus mitjans i sobre tot el Gran Cuni, per lluïr-se ells, la socaven tant com poden. En fi, aixis s'escriu la història...

Ha! Ho savieu que bona part dels grandes de España d'aquí al nostre pais venen  de la nissaga dels negrers que traficaven  amb esclaus segles enrrera? 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada