dimarts, 25 d’agost del 2015

SUTGERÈNCIA A CIUTADANS.
Suposo que tothom deu recordar que quan el gran home d’estat, el senyor Alberto Rivera es va voler fer famós,  Va publicar en tots els mitjans i llocs possibles la seva foto nua de porquet grassonet per que el públic en general pogués conèixer fefaentment tota la seva saviesa, que tant palesa quedava en la foto.
Ara, de cara a les properes eleccions, i donat que per al porquet, Catalunya ja se li ha fet petita,  i es presenta per a redimir tota la península i possessions del nord d’Africa, en el seu lloc ens deixa aquí a casa nostra una nena que encara que sembla de casa bona, i que quan piula no diu més que obvietats, com que no és cap bellesa, però la seva joventut la fa escaient, jo, li donaria el següent consell, que segur que seria un èxit absolut.
Senyora o senyoreta Arrimadas; despullis com va fer  el seu mentor, agafi tres fulles de boix per protegir de mirades lascives, les seves intimitats més preuades, tapis tot el que donin de si les dites fulles, facis fotografiar, i ompli com va fer el seu mestre tots els espais de Catalunya. Veurà que serà un èxit absolut, i on no arribin els seus raonaments que fins ara semblen molt limitats, arribaran les seves qualitats carniques.
Ja no m’atreveixo  suggerir que la foto, fos doble amb el porquet nu al seu costat. Un esdeveniment eixís, ja seria el Summum. Ell, l’Albert, amb una fulla de boic a la punta del pitu ja en tondria prou.

Si ho fa com li dic i triomfa, cosa gaire bé segura, només li demano que miri si durant el se mandat, em pot trobar un càrrec d’aquestos tant abundants dintre les administracions publiques, que no serveixen per  a res, però que cobren cada més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada