dijous, 25 de desembre del 2014

LA CARTA AQUE MAI REBRÀ EL REI D’ESPANYA FELIP VI.
Em dirigeixo a vos, no com a rei, ja que tic no solament dubte, sinó que tinc la convicció de que legalment, no ho sou, i us diré perquè.
En primer lloc, heu de reconèixer que el poble d’Espanya, no us ha elegit. Vos, esteu al lloc que esteu, únicament per caprici del vostre pare o per la pressió que sobre ell han exercit els anomenats “Poders factics” per les moltes barrabassades que ha exercit durant la seva llarga, sobirana  i intensa vida. Apart, és clar, que el vostre pare, no va pas estar elegit, pel poble, sinó que va estar imposat únicament pel poder diví del Caudillo. No podem oblidar que Ell, ho era per “La Gràcia de Dios”, que com deia aquell català tan poc poliglota, “Dios ni don, he”?
Be, el meu comentari és sobre el vostre discurs d’ahir, i en particular per a preguntar-vos qui el va escriure i us va obligar a llegir, ja que no és possible que vos tinguéssiu tant alt  grau d’ignorància sobre la situació real i el neguit de la gran majoria del poble que viu a Catalunya. Parleu de possible malestar i fractura entre nosaltres, com si això, fos una cosa nova, quan vos, no podeu ignorar que des que el vostre estimadíssim ancestre Felip IV va massacrar el nostre país, els Borbons, mai han estat estimats per la gran majoria de ciutadans, sinó  que únicament els botiflers que en trauen profit, recolzats pel seu – i ara vostre- gloriós exercit, ens han mantingut on estem.
Feu-vos-ho mirar, Felip. O algú, o  molts, us enganyen, o si ho coneixeu, vos també en sou culpable. Com podeu  demanar pau i harmonia quan el president de Catalunya  està imputat per voler fer un acte democràtic? No us en doneu compte que l’actual govern del vostre reialme és un del més grisos, tristos i mesquins de tota la història? Mireu la cara dels ministres, i veureu que la seva misèria moral, queda reflectida en cada moviment. (Si tingués més espai, us comentaria la faç de cada un d’ells)  No ho veieu que la tan esmentada i sagrada Constitució, va estar creada per persones, unes esporuguides i altres emparades baix el mantell de la por a l’absent però sempre omnipresent Cabdill? Ai, Felip. Sou molt jove, i pot ser la vostra inexperiència ha deixat que la ambició us domini, i, us cregueu de veritat que us han coronat rei per les vostres aptituds i singularitats. Si algun dia no molt llunyà no us necessiten com a pantalla protectora, aquests que ara fan veure que us adulen, us deixaran caure, com ja és cíclic en la història dels Borbons espanyols. Penseu-ho!
Ha! Dels negocis Paterno- cunyado- gemanistics, no en dieu res?
Bones festes Felip. El vostre de moment, súbdit, Narcís
narsuri.blogspot.com.es



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada