diumenge, 28 de desembre del 2014

ESCUDELLA, O “OLLA PODRIDA”?
Als últims temps, jo,  il·lús de mi, m’havia  fet a la idea de que els politics d’aquí, fos del color que fos, es donaven compte d’una vegada per totes, que els governs de Madrid, mai deixaria voluntàriament que Catalunya s’independitzés, ja que a part de com he dit tantes vegades seguir xuclant de la mamella de la pobre i  cada vegada  més  seca i eixorca vaca catalana, també eren conscients que la marca “Catalunya” els donava un prestigi del que moltes de les seves comunitats, estan  tant mancats. Realment, que seria de l’Espanya d’en Felip VI, i d’en Rajoy sense la nació Catalana?
Doncs bé; ara em  dono compte, que els politics –que no homes d’estat- de Catalunya, són la majoria d’ells tan mesquins i de poca altura, com els de les espanyes, i que en lloc de voler fer una escudella sòlida i saludable  per a tots els habitants de la nostra terra, estan convertint la política catalana en una vulgar olla podrida madrilenya. En lloc de bons braons, pilota  i hortalisses tendres, la majoria d’ells, (els politics d’aquí)son ossos ja passats,  verdures eixutes, i cigrons que ja no recorden quan van ser collits. Només cal veure’n uns quants dels capdavanters. L’Iceta, nova espècie a la palestra, és exactament allò que deien; ni ous, ni peix, ni carn, ni greix. Ni ell, mai hauria somniat arribar a dirigir un partit. Clar, que deu ser un partit, tant partit, que no sé si arriba a dos o  tres cents. L’Herrera, comunista de prò que cada dia canvia de pensament, -suposant que pensi- i que ara està tan “acollonido” amb el de la cueta, que ja es veu en la tessitura de vendre’s la bicicleta, i anar a peu a buscar feina, si es que és capaç de fer-ne alguna. El de la CUP, que als primers dies ens havia fet creure que anava de bona fe, però que cada dia mostra més que no té les idees clares, i que ensenya la seva inseguretat, escoltant-se quan parla tant baixet com a cau d’orella, i tant pausat. No sé, si queda satisfet d ’ell mateix? El cas però més preocupant, és el d’en Junqueres. Qui el mostra més clarament, és el que l’imita en el Polònia. Pot ser inclòs ho faria més bé. Dic, deia, volia dir, però no dic. Etc. etc. quin desengany... Ai, Jonqueres!  No t’has donat compte que molts que t’havien cregut, ara ja desconfien?
Per fi, en Mas, que encara ara crec el de més bona fe, però que te un llast tant pesat, amb en “Duran i su Mariachi”, que ja veurem com acaba.
Mentre tant,  PP, i PSOE, els grans mals de la Nació, han tingut la sort que ara ha sortit -O, l’han creat ells?- el de la cueta, per aglutinar a tots els anti catalans alguns  dels quals haurien votat per la independència, cansats de Rajoys i Santamaries.
De ciutadans, i UPD, ja ni en parlo. Aquests, varen  nàixer sols per a fer  mal.
En fi. Adéu Escudella catalana. Que la podrida olla madrilenya no se’ns indigesti!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada