divendres, 22 de novembre del 2013

LA  SANTÍSSIMA TRINITAT DE TV3


Ja vaig deixar clar dies enrere el que pensava d'aquells èssers únics de la cadena del compte, i altres. 

Avui, voldria referir-me als tres grans de TV3, que en certa forma fan una feina similar a la cadena pública. En la seva defensa, estic obligat a dir que, a diferència dels primers, ells no pontifiquen de tot, sinó que estan més aviat dedicats en exclusiva a parlar de catàstrofes i desastres en general, i dels palestins, en particular. 

El que seria el "Pare etern" és sens dubte l'anomenat Joan Roure, el qual durant anys s'ha especialitzat en l'Orient Mitjà, on ha gaudit de valent, explicant la maldat de tot el món envers els habitants d'aquelles terres. Ara últimament, sembla que el deuen tenir a la seu central de la entitat, ja que amb la seva veu gangosota i amanerada cada dia ens explica catàstrofes de diferents indrets. Avui, ha tocat l'ensorrament de Riga. La llàstima és que com que ara parla pel sistema que en diuen veu en off, i no podem veure aquella careta de bon nen, amb aquelles ulleres rodonetes tan de moda un segle enrere, que l'ajuden a tenir l'aparença d'intel·lectual de primera.

L'altre, l'Albert Elfa, que seria el fill, continua allà, a l'Orient mitjà, relatant-nos amb fidelitat tots els mals de la humanitat.

Per últim, tenim el que ara actua a Nova York, l'Esteve Soler, que privat del seu feu habitual que també era l'Orient, però encara que molt limitat per les circumstàncies tan diferents en què es troba, procura treure tot el que pot de dolent d'aquell gran país, i avui, òbviament, ha aprofitat per parlar de l'assassinat d'en Kenedy. No sé si també en farà un llibre com va fer dels palestins.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada