dilluns, 25 de setembre del 2017

           PENSAMENTS ABSURDS O, NO TANT?

Diu en Maza, que vol proposar presó per a en Puigdemont  per “Malversacion de fondos”. Com diria un valencià; Ma que té collons, això! Pagar unes quantes butlletes, es malversar. Pagar 300.000 euros diaris al vaixell del Piolin i l’altre perquè els policies de la “Meseta”  puguin conèixer el Mediterrani, no ho es?
                                      ___
Quin tipus de malifeta que fos assequible a tots els catalans interessats podríem fer  perquè en Maza ens fotés a tots a “presiri”? Quants problemes arreglaríem duna vegada? La circulació seria més fluïda, el Maza,  aconseguiria que no votéssim i el més important en mantindrien de franc a la majoria del habitants de Catalunya. Pels que als anys cinquanta del segle passat vam fer la “mili”, el paladar ens recordaria el “Rancho”. Els més joves, no sé com ho trobarien.
                                      -----
Un De los Cobos, era el substitut de Blas Piñar. Un altre president del tribunal  Suprem. El tercer, coronel de la guardia civil. Però,  allò que es diu treballar, trellar, allò que hem fet tota la vida la majoria de catalans, ho ha fet mai ningú en aquesta família?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada