dilluns, 11 de maig del 2015

ADA COLAU I LA REPUBLICA ESPANYOLA
Degut a l’èxit  de crítica tant inenarrable dels meus escrits, m’havia promès estar una temporada quietet i dedicat al meu nou llibre, però veure una persona tant oportunista i tant poc preparada com aquesta la Ada, m’ha fet venir vells records de quan era més jove, i m’interessava en estudiar el perquè de  la desastrosa Guerra civil, i i perquè la va guanyar en Franco, quan tota la informació seriosa de la època mostrava que mai la havia d’ haver guanyat. 
A la conclusió que vaig arribar, - i que encara crec- es que guerra no la va guanyar en Franco, sinó  que la van perdre els polítics professionals republicans.  Només veure la cara de l’Azaña, en Prieto,  i tota aquella trepa d’oportunistes i superbs, que per més inri es creien savis, ja es podia entendre com aniria la cosa. Quan al 36 va guanyar El Frente Popular, aquells mals governants, en lloc d’educar a la “plebe” famèlica i inculta per culpa d’una dreta dolenta i egoista, es van dedicar a ajudar a treure els instints més primaris de les persones humils, i poc preparades.  A tot això, s’hi va afegir que una lacra tan t dolenta i maligne  -el comunisme-, estava de moda, i aquells grans polític, que no homes  d’estat, van deixar en mans d’aquests, els principals esdeveniments, i quan va començar la guerra, en lloc de deixar en mans dels militars que eren els que se suposava que hi entenien, els van arraconar, i en els seu lloc, hi van posar “Comisarios políticos” evidentment comunistes, que van portat a en Franco a fer-se un tip de riure, i prendre el comandament per quaranta anys.

Ara, a nivell de Catalunya  en especial a Barcelona, surten persones com la Colau, sense cap cultura ni experiència ,que volen portar de nou el país a la barbàrie. A nivell, espanyol, tenim els de la cua, i els seus satèl·lits. Malauradament, els grans culpables son en Rajoy, la vivoreta i  el seu seguici, que junt amb els grans capitals sense entranyes, ho acabaran d’adobar.  Pobre gent humil. Amb el futbol i votant cada quatre anys, ja els acontenten. Que hi farem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada