dilluns, 18 de maig del 2015

SOBRE ELECCIONS
Com que sembla que soc especialista en crear-me “amics”, avui, voldria parlar  una mica d’alguns candidats, i espero no molestar .gaire.
Ada Colau. Aquesta dona,  sembla que es llicenciada en mentir i enganyar a la gent de bona fe i no gaire saviesa, s’ha fet un nom fent veure que és una espècie de Jesuscrist femení que dedicava la seva vida en defensa dels desemparats. Ara  que ja és famosa,  vol apujar el nivell, i vol enganyar (perdó, redimir) a tota la ciutat de Barcelona. Doncs bé, resulta que surt informació d’última hora on ens diuen que aquesta santa dona, tot bondat i virtut, ha estat cobrant durant anys, un sou, més o menys oficial però amagat. Quanta misèria moral!!
Garcia Albiol. Aquest senyor, alcalde de Badalona, ha tingut la virtut de crear-se enemics per tots costats, per l’únic motiu de dir que vol netejar la ciutat que presideix. No sé massa que passa en aquell poble, ni de que s’ha de netejar, però si té tants vots, quelcom deu passar que no agrada a la majoria. Quan els votants són d’esquerres, el que els rep, es titllat de progressista. A ell, li diuen xenòfob. Ja dic, no ho sé, però...

Josep Anglada. Aquí a casa nostra aquest senyor, com l’Albiol, allà, també te votants. Personalment el conec molt poc, però; tots els que el voten són mala gent i xenòfobs? Jo em faig una reflexió: “Algo debe tener el Agua cundo la bendicen...”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada