dissabte, 6 de gener del 2018

DIA DE REIS.
Ja han passat els reis. Afortunadament, ha estat els d’Orient. Si en lloc d’ells haguessin passat els d’Occident, sobre tot en Felipito VI, acompanyat de la Leti, el que haurien passat hauria estat el rasclet, i en lloc de deixar alguna cosa, s’haurien emportat e,l poc que ens aqueda.

També avui, El cap de Colla dels lladres del PP, en Racoi, Ha felicitat al fornicador emèrit per als seus 80 anys. Diuen que a l’Asia un trenta o un quaranta per cent aproximat de les persones actuals, són descendents d’en Gengis Khan. Qui sap dintre de cinc cents anys, quants descendents del fornico-caçador hi haurà a España?


Avui dia sis, aquí a la Rambla Camprodon de Vic, encara podem veure la carassa de ciment pam de l’Iceta penjant pels fanals dels llums.. La pregunta seria; perquè no els despenja aquest home? Hem de tenir en compte que el seu èxit electoral va ser ven  descriptiu. Jo, eixís de sobte, hi veig dues possibilitats:  ho es creu tant formós que ens vol delitar amb la seva faç per a in aeternum, o serà que com ell diu al Google, posa per davant de tot la seva passió que exerceix “Cada dia, i a tota hora” , i no te temps? Que opineu? Els socialistes de bona fe, que n’hi ha i molts, les deuen passar molt putes amb aquest xsapastyre!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada