divendres, 21 d’abril del 2017

MASSA CACA, O MOLTA ME...
Senyor director de el 9 Nou.
Degut a la impossibilitat de tenir cap resposta per part de l’  “Il·lustríssim” (?) Ajuntament se la Ciutat,  quan algunes vegades  he intentat contactar-los per a fer-los alguna reclamació que al meu parer, era justa, li demano ferventment si vol publicar la meva queixa i d’aquesta manera, arriba a les persones adequades que deuen ser les que cobren per a respondre al correu Electronic anomenat “Atenció al públic”, o cosa similar. Intentaré explicar-me.  
Visc a la Ronda F. Camprodon, de la ciutat, que no és precisament un carrer marginal i com que no soc de bon tros  un atleta, tinc de fer vertaderes proeses, per no trepitjar les cagarades de gos, que gaire bé cada dia trobem en el tros que solem caminar. Ja no parlem de pixarades que és el nostre pa de cada dia. Aquesta setmana, durant dos dies seguits i ben bé  al mig de la sortida hem trobat dues formoses cagarades, que serien l’enveja dels que a la gran Via de Barcelona, pels voltants de Nadal, en fabriquen de pa de figa,per a les “Firetes”.

La meva humil petició, seria la següent: No podrien els “Caps pensants” de la Casa de la Vila, destinar un petit nombre d’aquestes furetes i furots  de la armilla groga que amb tanta eficàcia  i dedicació empaiten despietadament als pobres conductors que no tenen més remei que estacionar com poden els seus cotxes, a empaitar els amos dels gossos que amb tant poc civisme actuen i planten cara als vianants que els recriminem? Estic convençut, que entre  els funcionaris de Vic –tots mol bons, eh!-  l’equip de furots, i furetes recaptadors i recaptadores,  excel·leixen en la seva sacrosanta missió que porten a terme plogui o llampegui i amb cara impàvida. No seria bo que una petita part de gent tant singular es dediqués a empaitar als que no compleixen, encara que tal vegada no recaptarien tant? No demano pas, que recullin la producció diària, sinó que la evitin.                                        Gràcies senyor director.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada