dilluns, 30 de novembre del 2015

L’EVEJA DELS FRACASSATS
Com que sembla que ja ningú els en fa cas, i com que babaus o ho son pas, tenim una colla de redemptors d’estar per casa, que ara tornen a piular per veure si amb la seva mala baba, poden ensorrar una mica més aquest guirigall que es diu Catalunya.
Parlo, és clar, de la monja de “les farmacèutiques”, la sense prió  senyora Forcades, i com no el seu company de tàndem, el preclar Arcadi Oliveres, que com que políticament parlant no es foten  “un rosco” , ni ningú els en fa cas, farien l’arbre forc al mig de plaça, amb tal de no veure’s oblidats.
Altra cas no menys graciós, es el del senyor Lluis FRANCO, (Rabell, pels amics) que qual un bolet desprès d’una ploguda va sortir al públic, sense que ningú el demanés, i per cert, amb un currículum personal d’aquells de per llogar-hi cadira. Si teniu temps, busqueu l’historial d’aquest home i gaudiu de la seva vida i miracles.
Qui tampoc podia faltar en època d’eleccions, és la “Sede Sapiència” de la enveja, l’odi i els rancor, la gran socialista Carmen Chacón. Aquesta que va arribar l súmmum quan va poder dir “¡Capitan, mande firmes!”, es conscient de que tindrà tants vots com gent desinformada queda a Catalunya, i per aquest motiu, cada vegada que parla, , es per menysprear i ofendre, però mai per explicar quelcom positiu.
I ara, per acabar-ho d’adobar, tenim els de la CUP, que amb deu diputats volen  imposar les seves idees a tot un país. Com deia aquell, Que déu ens atrapi confessats. Pobre Catalunya!
Vaig llegir que la Maruja Torres,  deia que si en Rajoy guanya les eleccions per majoria, deixarà Espanya i se’n anirà a viure a Tailàndia. Jo, com que veig que els “meus” ho tenen molt fotut, ja demano el visat per Corea del Nord, que diuen que allà, en tot l’any no hi passa res.
narsuri.blogspot.com.es


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada