dilluns, 16 de novembre del 2015

BURLA DE CHARLIE, O PURA MALDAT ISLAMISTA?
Després del que acabem de veure a Paris, em ve a la memòria l’atemptat de fa onze mesos a Charlie Hebdo. Llavors, la “bona gent”, els  “ben pensants” tant abundants al nostre país, ho van justificar dient que la revista feia burla de Mahoma. Doncs be, jo em pregunto: Tots els morts de l’últim atemptat  a Paris fa dos dies, de que eren culpables? De que feien burla?Miraré d’aclarir-ho.
Mahoma, home fracassat com a religiós, ja que els cristians coptes, que eren els que convivien amb ell a la ciutat de Medina en aquella època, no el varen deixar integrar en el seu grup com a religiós directiu, degut al seu caràcter exaltat, i violent, va dir que es venjaria dels cristians, i d’això fa quasi mil cinc cents anys, i encara continua la seva venjança. Copiant exactament els mètodes i les doctrines cristianes, va dir que se li havia aparegut l’arcàngel sant Gabriel, (devia fer hores extres, eh, aquest arcàngel?) i que li havia manat crear una  religió antagònica i enemiga dels cristians,  als que tenia de perseguir i eliminar.
Des de la seva creació, l’ Islam va ser una maquina de guerra i expansió, sempre contra països i estats d’arrel o connexió cristiana, com podem veure pels mapes històrics que ens ho mostren.  La península Ibèrica, dominada llavors pels visigots que ja havien abraçat la religió cristiana, v ser una de les grans conquestes dels sarraïns, i s’hi van trobar tan bé, que quan segles després la van perdre, no ho van acceptar mai, i han volgut fer oblidar a la posteritat que varen ser ells que la van prendre a uns altres,  i sempre la reivindiquen com a pròpia, cosa totalment fal·laç.
Amb els segles, els sarraïns, van anar perdent tot el que havien  conquerit, i una part important va passar a mans del turcs, ja islamitzats. Va ser amb la abaixada de calça, dels occidentals a partir de principis del segle vint, amb la compra de petroli, que va fer rics als beduins dels deserts, els quals imbuïts del desig de venjança,  han invertit  bona part del que els hem regalat per a radicalitzar als més desarrapats, que són els que ara ens volen exterminar, i com que els occidentals som tant “bona gent”, i tant comprensius, (recordeu allò tant repetit de: Son les seves costums, pobrets!)no m’estranyaria pas que amb trenta o quaranta anys, tots els nostres descendents, es tinguin d’agenollar cara a La Meca.Mirat axis, queda clar que per a ells la reconquesta va endavant, i com que tenen la “raó divina” tant és que matin a dibuixants que els critiquen com a gen t totalment innocent de qualsevol país. La única cosa important, es la Sharia. Els que sou vells com jo, encara deveu recordar “El guerrero del antifaz” A veure si li haurem de demanar que torni.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada