dijous, 20 de febrer del 2014

ELS GRANS ESTADISTES ESPANYOLS

Ara, llegia que una cadena que estrena un programa d'entrevistes, la primera que faran, la dedicaran al gran Zapatero. Veient com ha anat la política espanyola des de la fi del franquisme, em pregunto com és que aquesta colla d'aprofitats de mig pèl tenen la barra de voler ser encara protagonistes després del mal que han fet al país.

L'únic a qui no puc jutjar és l'Adolfo Suarez, ja que malauradament fa molts anys que paga, aneu a saber si la valentia, de plantar cara al guàrdia civil Tejero. És possible que no pogués superar aquella gran pressió.

De tots els altres, no en veig cap d'aprofitable. Primer de tot, aquell morrut d'en "Gonzales" . El vaquer d'Andalusia que, de comprar i vendre vaques, va passar a regnar sobre un ramat d'anyells.

No oblidem el comediant Guerra (és cert, feia teatre), que va passar a calumniar i maldir tots els que no li agradaven amb males maneres. També va fer el paper de "Miemmano", venent favors  per mitjà del seu germà analfabet.

Després, l'Aznar de sentit polític contrari, però igual de dèspota i dolent per al país. Això sí, va mostrar a tot el món que coneixia molt bé, la manera de posar els peus sobre les taules, en pla "xulo putes".

Després, va venir en Zapatero, que semblava que ja no podia ser de més baix nivell. Doncs, no; ara tenim en Rajoy que ja no crec que es pugui superar.  Clar, que així anem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada