dissabte, 15 de febrer del 2014

ELS EMIGRANTS NOBLES

Aquest matí, repassant els diferents portals d'Internet, he vist en alguns que ara tornen a parlar molt d'en Sostres i les seves "virgueries". Això m'ha fet pensar que a Catalunya, tenim la gran desgràcia que les personalitats de relleu, quan s'adonen que la capacitat intel·lectual dels catalans no és suficient per comprendre'ls,  se'n va a Madrid, on els reben amb els braços oberts.

Curiosament, això passa no pas sols als d'un sentit polític, sinó que de dreta o esquerra, tots els que han estat rebutjats aquí, per massa savis i genials, allà a la capital, els posen la catifa vermella perquè puguin seguir vomitant sobre la Catalunya d'un o altre sentit que no els agrada.

Només uns quants que ara se m'acudeixen:

- El Sostes, que no sé si està d'acord amb ell mateix de tan savi que és. 
- El Sopèna, una gran llumenera "d'esquerres i de progrés". 
- El gran progre d'anys endarrere, Ignasi Riera. 
- Aquest rar subjecte Bolaño (si no ho recordeu, és el que va titllar de "mal follada" la presentadora de Catalunya Ràdio). 
- Un altre bon exemple de català genial és l'Albert Boadella. Quan després d'insultar tothom que no li agradava, es va quedar sense públic, els madrilenys el van rebre amb els braços oberts, però com deien els romans "Roma no paga als traïdors", des que no insulta en Jordi Pujol, ja no els interessa i no li foten ni cas.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada