diumenge, 24 de juny del 2018


             COM DEU RIURE EN FRANCO ALLÀ A L’ALTA GLÒRIA!
Quan el Caudillo va dir allò de “Atado y bien atado”, poc podia esperar que al cap de tants anys, encara porquejarien España la morralla borbònica i els aprofitats que ell va deixar com a solució segons el seu punt de vista.
Val la pena mirar una mica com es la historia per a recordar que la dinastia  dels borbons, va ser odiada a França, i expulsada en el seu país d’origen, i que va ser gràcies a una guerra com es van fer amos d’Espanya, i com amb la anexió, Catalunya no sols va perdre la independència, i tot tipus de drets fins el de la llengua, i avui dia encara estem pràcticament igual.
La dinastia borbona ha deixat un rastre de lladres viciosos i puteros, (i recordant especialment Isabel II no sé si dir de puteres, ara que la cosa del gènere importa tant, ja que ella en va ser de les més grosses) El cas es que encara que expulsada dues vegades pels espanyols, la dinastia borbònica va ser reposada davant la nació,  per el Caudillo, i  40 i pico d’anys després, ara,  hi tenim un sòmines que es mes llarg i menys carismàtic que el seu pare que ja es dir, donat que al menys com a caçador d’animals de dues i quatre potes (putero i depredador vaja)es va guanyar una certa fama. Al Felip, sols se li coneix haver conquerit la venedora de tabacs.
Encara que ja ho dit altres vegades, el més trist de la situació actual, es que qui sosté la caríssima nefasta i miserable monarquia, no són els monàrquics, pocs i mal avinguts, sinó que són els partits falsament dits d’esquerres, sobre tot el PSOE, que van ser creats mb les idees i els diners de la ultra dreta espanyola que coneixen que posant una colla de miserables morts de gana sense escrúpols tals com en Gonzalez, el Guerra, Boyer, Borrell, i un llarg i trist etc. traurien totes les possibilitats als comunistes que a vegades un xic bèsties, al menys la majoria anaven de bona fe. Era evident que el comunisme ja havia fracassat, però sens dubte haurien tocat la pera als grans depredadors durant anys, cosa del tot indesitjable, pels qui avui son amos absoluts del país, i amb el PSOE, varen allisar la situació. La prova que el que dic es certa, es que els socialistes de bona fe, (que n’hi havia molts), s’han anant  esborrat tots del partit, i només queda la morralla de ganduls pillos i vividors, cosa que a Catalunya es ven palesa  amb els “Iceta boys” igual que a la resta del “Imperio” amb subjectes similars.
Llavors, i tornant a perquè deu  riure en Franco, tenim que avui la gran empresa dels progressistes, es traure l’ossament del cabdill, d’allà al Valle, de los Caidos, i no es donen compte o pitjor no volen veure que en Franco representat per en Felipe VI amb la expenedora de tabàcs, i tot l’equip dels que realment manent, resta ven vigent i el que treguin l’esquelet, pot fer contents alguns il·lusos, no servirà de res, i España seguirà tenallada pels mateixos dels últims vuitanta anys. Si, en Franco pot riure content i feliç. Ho te tot Atado y bien atado!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada