diumenge, 21 d’agost del 2016

HO SENTO. SOC GAMARUS.NO  ENTENC RES.
Com m’agradaria ser tant intel·ligent com demostren ser la major part dels milions i milions de periodistes (dintre uns anys, hi haurà al món més periodistes que formigues, que és actualment la espècie més nombrosa. Però amb saviesa i equanimitat, cada dia seran menys) que sense vergonya i amb el sol fi de fer-se un nom, falsegen i mistifiquen, les noticies de manera total, sense sentir vergonya. Posaré alguns exemples.
Ara que per a ells, l’ immigració es una font inesgotable  d’esdeveniments per a lluir-se, tenim que els dos o tres últims dies, tot tipus de mitjans, han tingut la barra de mostrar-nos un nen, pel que sembla sirià, ferit i ple de sang i de fang,al qui han posat en una butaca per a poder filmar-lo  i fotografiar-lo abastament, en lloc d’afanyar-se a curar-lo i a alimentar-lo. Això, m’ha fet recordar un cop més aquelles filmacions i fotos fetes als petits nens del Vietnam que fugien espaordits de les bombes de Napalm que els llençaven els americans, i un estol de “periodistes” els anaven seguint  càmera en mà, no per  a auxiliar-los, sinó per a poder seguir filmant la seva por i el seu sofriment. El més curiós del cas es que llavors, com ara, tenien la barra de dir-nos que ho feien per a tenir-nos informats.
Cada dia, mati, tarda i nit, ens bombardegen en tots els mitjans, fent-nos veure quant dolents som els europeus, en no voler acollir als pobres desgraciats que han de fugir famolencs de les seves terres, per culpa de la guerra de Síria. Aquí, jo hi faria algunes preguntes: Els sirians, son o no germans de raça dels saudites, katarins, emirats àrabs i altres països petroliers. Si, oi? Doncs si es així,  i tenint en compte que aquests països  es gasten milions i milions per a construir jardins al mig del desert,  perquè no acullen als seus necessitats germans de raça i religió i  els fabriques habitatges en aquests jardins? Perquè si Europa ha pagat tants anys, tantes fortunes del petroli per fer immensament rics a tots aquest sàtrapes, ara s’ha de fer responsable de tanta ignomínia?
Altra, seria; no valdria més tirar unes quantes bombes sobre el palau de l’Assad? Resposta: No, perquè la guerra s’acabaria i que faríem de les ames els que les fabriquem entre els molts d’altres els espanyols representats pel nostre preclar ministre senyor Morenès?
Altra curiositat, és: Aquestes persones tant bones i generoses dels nostres països que van als camps  de refugiats a “ajudar-los” diuen; no farien millor quedant-se a casa i reunir el màxim de diners i enviar-los-hi? Ma d’obra, deu ser el que més sobra en aquests llocs. No serà una excusa per anar de vacances a bon treu i presumir de magnànim? Ai, la bona gent que n’és de perillosa!
Ja dic, no entenc res. El cas és, que com que les “ sàvies i bones persones” ja m’han tractat, primer d’homòfob, entre altres L’educador de criatures de l’Ara,  després d’islamofob, el senyor Jaume Anento, i Setzemés, (curiós segon cognom el d’aquest paio, eh?)  no m’estranyaria que rara s’inventessin un nou mot, que podria ser per exemple, immigròfob.  Ja dic, Soc una d’aquelles aus nocturnes que s’hi fixen molt, però que sembla que no aprenen. Que hi farem?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada