dijous, 19 de maig del 2016

ELS POLÍTICS I LA PROPERA COPA DEL GRAN “KING”
Fa gracia veure les  reaccions dels polítics dels diferents partits davant la prohibició de la poderosíssima i sapientíssima delegada del govern de Madrid, a Madrid.
L’Albiol,   com que coneix que venen les eleccions dintre pocs dies, i com que de beneit, no ho és pas, sap que si recolza a la seva companya del partit dels justiciers encara es quedarà més sol, ja se’n desmarca,  i diu que ell, no ho haguera pas prohibit.
Aquell de Ciutadans, que sempre surt al costat de la Arrambades, però que mai no diu ni piu, avui, ha obert boca, i ha dit amb tot aplom que ell, no ho hauria pas ordenat.
La gran promesa del futur (?) govern d’Espanya, la sens parangó Meritxell Batet, no solament no ho ha trobat bé, sinó que amb tot aplom ha dit que ella, ho trobava una acció (esbiaixada?) No. Ella com a bona catalana, i així com cal,  ha dit  “sesgada” Lògic, no? Com a bona pertanyen al Partido Obrero Socialista Español, ho ha dit amb paraula del Imperi.
Davant de tanta saviesa, i bondat, com mostren els nostres polítics anti catalans, els votants d’aquí, tindran de pensar bé a qui donen el seu vot, si és que pensen tornar anar a  votat, i  si es que encara els en queden ganes, i creuen  amb algun polític.
Narsuri.blogspot.com.es


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada