dijous, 5 de maig del 2016

AVIS PER A NAVEGANTS.
Ara que es tornen a presentar noves eleccions, valdria  la pena que meditéssim una mica a qui votarem, (si es que hi anem, que la majoria no s’ho mereixen pas gaire) ja que eixí com a España només tenen pràcticament tres partits per a poder elegir, aquí, en tenim més, i val la pena que ens ho pensem.
Els d’Espanya, son una amalgama d’enveja, dolenteria, maldat i set de venjança.  Mirem-ho: El partit Popular, que representa la recció més ferotge, la casta dels poderosos, (Grans terratinents, noblesa casposa i reaccionària, i pot ser avui els pitjors, que sens dubte són les elits dels funcionaris en general, i aquí, s’ha de deixar a part mestres i cossos de sanitat en general, que pobres, són els que més se sacrifiquen, i els més mal pagats. La resta de funcionaris tipus Rajoy, la vivoreta Saez, i tants d’altres,que copen tots els poders de l’estat són els que tenen segrestats a la resta d’espanyols. La única sosa en favor seu, és que no ho dissimulen gaire. Després, ve el PSOE, que com molt bé han demostrat, en Felipe, l’Alfonzo, i els Boyer, Borrell, i total  camarilla de benefactors de la humanitat que els han seguit i millorat en tot l’estat espanyol, han arrasat el país, i tots, tots,  s’han col·locat cobrant com a monarques de les multinacionals, i altres estaments que paguen els “camaradas obreros”. I dic com a monarques, perquè no es veu pas que en Felipe VI, ni abans el caçador d’animals de dues i quatre potes, en Joan Carles s’hagin herniat treballant, però això sí, vivint com a reis. Després, tenim els de Podemos, que qual Jesuscrist reencarnat, ens volen salvar dels abans esmentats, i ens posen per exemple, la gran prosperitat de la Venezuela d’en Maduro. “Moraleja” com diuen a l’
Imperi: Pobres espanyols! Si els franquistes tornaven, es donarien compte que quan a furtar, varen ser uns vertaders aprenents. Viva la democràcia a la espanyola!
Com a resum, podem dir que aquí a Catalunya, tenim altres opcions, que no se,  si més o menys bones, al menys, no estan formades per persones tan fanfarrones i execrables com els del PP, o tant falses i mentideres com el PSOE,  o tant justes i angelicals com els del de la cueta.
Vinga! Com deien els de la Trinca, que no se si era; que votin, que votin, que votin, o si, que es fotin, que es fotin que es fotin. Ànim, ciutadans!
Narsuri.blogspot.com.es


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada