dilluns, 21 de març del 2016

A MÉS DE MAL PARIT, TRAIDOR, I COVARD!
Ara que han aconseguit detenir al criminal en cap dels assassinats de Paris, el tristament  famós Sal·là Abdesalam, es veu que les declaracions que ha fet l’acaben de retratar.
Ell, que era el principal inductor, i pel que sembla director de les operacions, havia donat l’ordre de posar-se tots ells, el cinturons amb explosius,  per  fer-los esclatar en el moment de l’atemptat.  Doncs mireu per a on, tots els altres mal parits i roba peres, van acomplir les ordres, i es van immolar, matant a tants innocents amb la seva dolenteria, però ell que ho havia calculat tot, el gran heroi Sal·là, va ser més puta i es va treure el cinturo d’explosius per a poder córrer més apressa, i es va escapar.
Ara, una altra consideració. Si aquest noi ja havia nascut a Europa, i no al Marroc; qui li va posar al cap tantes idees malignes? Doncs fàcil. Tota aquesta munió  de Mulàs i clergues que prediquen la mort de l’infidel, els quals veiem passejar tranquil·lament per totes les nostres ciutats i pobles, i els quals, han obligat a moltes dones magrebines a tornar a posar-se el farcell al cap,  del qual s’avien alliberat molt satisfetes, i no per fe, sinó per por. I els nostres governants, tant “Panxos”. No ens en fotrem, no. La suposada bondat dels nostres politics, ens portarà a la perdició. Altrament, us heu preguntat de que viuen aquests essers malignes els Mulàs sense fotre brot? Qui els finança? Ai que el pagarem car el petroli de l’Aràbia i de l’Iran.
Per últim, diuen que el millor advocat belga defensarà a l’assassí. Jo em pregunto ; i als morts en la massacra, qui els defensarà? Es justa la  actual justícia?

Narsuri.blogspot.com.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada