dimarts, 16 de maig del 2017

                      FRANCO I EL VALLE DE LOS CAIDOS.
Només donant uns lleugers aclariments, tothom entendrà que jo no puc pas ser massa de sentiments franquistes, ja que gràcies al general al servei del miserable Alfonso XIII, el meu pare va deixar part de la seva vida lluitant allà a les mines del Rif per defensar el interessos d’una dinastia depravada.   Però aquests dies, no podem veure ni escoltar cap mitjà informatiu, que no parli reiteradament de la pressa que ha entrat al sociates per a treure en Franco del seu niuet allà a la Messeta, sota aquella gran creu, com si aquest fet, fos la solució de tants crims d’uns i altres.
Ningú ignora, (i, està documentat) que el modern PSOE, de la transició, va ser una creació de la ultra dreta espanyola per a intentar frenar el PSUC català, i al Partido Comunista Espanyol, que eren els que preocupaven  la dreta oligàrquica, ja que durant els anys de Franco, mai cap socialista va fer res de profit per a canviar la situació, que erradament, o no, si van fer els comunistes inclòs alguns d’ells jugar-se llurs vides. Per aquest motiu,  els ultra dretans, (no els falangistes i altres que anaven de bona fe) van intentar apartar als socialistes de la vella escola, i van buscar a nivell nacional un pilot de xerrameques, tals com el Felipe, el Guerra, el presumptuós i  maligne Borrell, els ignorants i senyorets Maragall, Obiols, i tants ’altres.  Ara a Catalunya tenim un flam (de pols; no d’ou) caducat, de nom Iceta, que sols  de veure’l fimbrejar, ja fa venir arcades. Els d’Extremadura, Rodriguez Ibarra, Sanchez Vara, -“xuletas” i ganduls-  en Boyer afortunadament ja difunt i altres pispes i vividors, que al llarg dels anys, han mostrat la seva gran categoria moral, arribant a l’extrem de ser els grans defensors, i vàlids de la podrida dinastia Borbònica, que es la cosa més antagònica i mai pensada per un republicà de bona fe. Ara, com que veuen que se’ls acaba la moma i ja es barallen entre ells, han agafat l’excusa del cos d’en Franco per a intentar fer-ho durar una mica més. Escòria!

Per cert; quan veieu la  gripollera, amb cara de mula, el “Lendakari”, i i en Pedro, Que penseu? A la Gleva, teniem un  home molt conyon i viu, el Barraquer, que deia: Ja pots comptar; putes i lladres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada