dimarts, 16 de juny del 2015

DESCONFIEU DE LA GENT JUSTA.
Subtítol: Podemos, Colau, Herrera,  Zapata, Carmena etc. etc. = PP, Ciudanos, amb Rajoy, Rivera, la Gran Alicia, etc. etc.
Mirat fredament, això, ve a compte que si comparem les actuacions d’uns i altres, veurem que els resultats per al públic en general, de les accions de govern que fan  aquest gent tant despresa i justa, tenen el resultat exactament igual, que no és altra que perjudicar als que no som tant bons i  tant despresos com ells, i que tenim prou feina per a poder fer bullit l’olla tots els dies del mes. Ells, tant bons i justos, tots endollats, cobren cada més dels impostos que paguem entre tots, i que el Montoro de torn (de dreta o esquerra) ja es cuida de cobrar-nos. Per cert; us heu donat compte de la cara de sàtir que té aquest home, en Montoro? Com gaudeix perjudicant als que no es poden defensar, i com perdona als grans capitals, i als grans evasors.
Això, aquí al país que en diuen Espanya, te un motiu ben concret, que és com la pregunta de que va ser primer si l’ou, o la gallina. Els d’extrema esquerra, que a part de mal dir i reclamar mai ha fet res de profit i si, algun que altre desastre, i el que miren es col·locar-se, i els de la extrema dreta, (els ja esmentats, i molts d’altres)que durant segles amb la ajuda dels exercits, i moltes vegades d’una part del clero més recalcitrant, han fet patir la més trista misèria a la majoria dels obrers sense cap dret reconegut.
Llavors, si el que dic te quelcom de raó; no seria millor poder prescindir de tant bona gent d’un i altre extrem, i mirar d’arregla-nos entre els no tant bons ni justos però que treballem o hem treballat tota la vida?
Recordeu allò que de la Trinca: Que els votin, que els votin, que els votin...

narsuri.blogspot.com.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada