dimarts, 25 de març del 2014

ELS PARES DE LA PATRIA
Avui, em mirava la TV, on mostraven les persones acomiadant al l'ex president Adolfo Suarez, i davant a primera fila, es podia veure als tres grans homes que el van seguir en el càrrec.
Davant a la meva esquerra, es veia aquell home al que tant aviat li deien Rodriguez, com Zapatero, o tot junt..
Aquest detall, que sembla mínim no ho és pas, ja que mostra la seva incapacitat i indecisió, i la política erràtica que va portar. Un home, que jo empresari; l'hauria ascendit al màxim com a cap de sala del menjador de la empresa, o servi similar.
Al centre,  aquell saquet petit de superbia i mala "Milk" nomenat Aznar, especialista en posar els peus sobre la tauleta quan declarava la guerra.
Per últim el  mercader de vaques de Sevilla amb morros d'haver menjat bé (el recordeu amb la americana de vellut de quan era proletari?) senyor Gonzalez, que va mostrar la seva valentia el 23 F quan com a vulgar ratolinet, treia el cap pel costat de l'escó on es va ajupir junt amb l'altra valent el Guerra altrament dit "Taur del Guadalquivir".
Si aquests són els pares de la"patria", que Déu en atrapi confessats. Però, això si. Van mostrar que fingir costa menys que governar. Perquè el que és segur, es que ahir fingien.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada